Thierry Henry face parte tot mai rar din primul 11 al Barcelonei, iar presa spaniola vorbeste despre o despartire a atacantului de campioana din Primera Division. Cu doar doua goluri marcate pana acum in campionat, "Titi" este departe de forma aratata in urma cu cateva sezoane.

Henry este tot mai des lasat pe banca de rezerve de catre Pedro (a fost deja titular de 11 ori, reusind si 6 goluri), un tanar in plina ascensiune la Barcelona. Jurnalistii iberici vorbesc despre un randament scazut al francezului fata de restul echipei, Thierry fiind luat in colimator dupa ce un alt fotbalist, Zlatan Ibrahimovic, fusese criticat saptamanile trecute pentru evolutiile sale.

In varsta de 32 ani, Henry a sosit la Barcelona dupa ce a bifat opt sezoane la Arsenal, echipa unde a fost un adevarat lider pret de mult timp.

In contrast cu parerea jurnalistilor, suporterii catalani sunt alaturi de Thierry Henry, fotbalist care dupa parerea lor nu si-a spus inca ultimul cuvant pentru campioana Europei.

"Nu poti sa demonstrezi prea multe de pe banca de rezerve. Are nevoie sa joace, iar daca o va face sunt sigur ca ne va incanta din nou. Este un mare talent", au precizat, pe site-ul Marca, suporterii Barcelonei.

Henry nu duce lipsa de oferte, acesta fiind dorit in America, la Red Bull New York, ca si Raul Gonzalez, legenda celor de la Real Madrid.