FC Barcelona are mari probleme de efectiv inainte de derbiul cu Atletico Madrid, campioana Spaniei avand nu mai putin de patru jucatori de baza care vor lipsi (plus Puyol incert), informeaza AFP. Este vorba de stalpii apararii - Gerard Pique, Rafael Marquez si Dani Alves, precum si de mijlocasul la inchidere Yaya Toure. In aceste conditii, Realul spera ca se va apropia in clasament.

Victoria cu Getafe, scor 2-1, a lasat urme importante in lotul Barcelonei, Gerard Pique si Rafael Marquez fiind eliminati. Pe langa acest lucru, Yaya Toure si Dani Alves s-au accidentat, iar catalanii vor alinia o formatie carpita in importantul meci cu Atletico Madrid.

Dani Alves va sta departe de gazon trei saptamani din cauza unei intinderi musculare, in timp ce Yaya Toure va absenta aproximativ 14 zile din cauza unei intinderi la gamba stanga.

Pentru ca lucrurile sa se complice si mai mult, capitanul Carles Puyol este incert pentru urmatoarea partida, tot din cauza unei accidentari.

In aceste conditii, Barcelona va alinia o echipa cu totul schimbata in partida cu Atletico, Pep Guardiola fiind nevoit sa improvizeze. Marele rival Real Madrid spera sa reduca distanta din clasament (de 5 puncte) dupa etapa din acest week-end, tinand cont de faptul ca echipa blau-grana are mari probleme de efectiv.