Selectionerul echipei nationale de fotbal a Angliei, Fabio Capello a hotarat sa-i retraga banderola de capitan lui John Terry, jucator aflat intr-un plin scandal dupa ce si-a inselat nevasta cu iubita coechipierului Wayne Bridge.

Fabio Capello s-a intalnit, vineri, cu John Terry pentru a discuta viitorul sau in calitate de capitan al Angliei si in urma acestor discutii, care au durat doar 12 minute, italianul a hotarat sa ii retraga baderola jucatorului lui Chlesea, informeaza SkySports.

Inainte de intalnirea dintre cei doi, Federatia engleza de fotbal a mentionat ca nu va interveni in aceasta chestiune, lasandu-l pe Capello sa decida daca Terry va fi sau nu in continuare capitanul Angliei.

"Dupa ce m-am gandit mult la aceasta chestiune am decis ca va fi mai bine daca ii iau banderola de capitan lui John Terry. In calitate de capitan al echipei, Terry a aratat un comportament pozitiv. Cu toate acestea, trebuie sa iau in seama si alte considerente iar aceasta decizie este cea buna pentru echipa Angliei. John a fost anuntat primul", a anuntat Capello intr-un comunicat, potrivit BBC.

Printre jucatorii favoriti sa preia banderola de capitan sunt Steven Gerrard, Rio Ferdinand, Frank Lampard sau Wayne Rooney.