Fiorentina a facut prima mutare in cazul lui Adrian Mutu, oficialii gruparii italiene discutand cu Giovanni Becali, agentul atacantului, micsorarea salariului fotbalistului pe durata suspendarii acestuia din cauza scandalului dopajului cu sibutramina, informeaza Violanews.com.

Prezent in cursul zilei de marti la stadion (Artemio Franchi), Mutu nu s-a mai antrenat alaturi de colegii sai, romanul discutand impreuna cu Giovanni Becali si Pantaleo Corvino in legatura cu diminuarea salariului sau pe durata suspendarii sale.

"Mutu a fost prezent la stadion (nr. marti), dar nu s-a mai antrenat alaturi de colegii sai. A ramas insa in interiorul arenei Artemio Franchi, acolo unde a discutat cu Giovanni Becali si Pantaleo Corvino despre viitorul sau. Pe langa strategia pe care echipa o va alege pentru a se apara, s-a mai discutat si despre o posibila reducere a salariului pe durata suspendarii", s-a scris pe Violanews.com.

Jurnalistii italieni noteaza ca negocierile vor fi extrem de dure, tinand cont de faptul ca impresarul jucatorului roman (Giovanni Becali) nici nu vrea sa auda despre o eventuala reducere a salariului lui Mutu.

Adrian Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutramina la doua controale antidoping din datele de 10 si 20 ianuarie 2010, dupa partidele cu Bari (Serie A) si Lazio (Cupa Italiei). Comitetul Olimpic Italian a anuntat, in cursul zilei de 29 ianuarie, ca fotbalistul roman este suspendat pana la luarea unei decizii in cazul sau.