Steaua a anuntat, duminica, oficial, transferul fratilor gemeni Artyom si Arman Karamian, achizitionati de la gruparea FC Timisoara. Jucatorii armeni urmeaza sa se alature marti lotului ros-albastru, in cantonamentul acestora din Antalya.

"FC Steaua Bucuresti anunta ca jucatorii armeni Artiom si Arman Karamian, care au evoluat in turul acestui sezon la FC Timisoara, au fost transferati de catre clubul nostru si se vor alatura marti lotului condus de Mihai Stoichita in Antalya. Cei doi frati gemeni, nascuti pe 14 noiembrie 1979, vor purta tricourile cu numerele 77 (Artiom), respectiv 33 (Arman) si au semnat duminica dupa-amiaza contractele cu Steaua la sediul clubului, alaturi de presedintele Valeriu Argaseala", informeaza steauafc.com.

"Suntem bucurosi ca am venit la Steaua si speram, cu ajutorul lui Dumnezeu, sa fim campionii Romaniei la vara! Asa cum am mai spus, incercam sa aducem o mare bucurie in Ghencea impreuna cu noii nostri colegi. Ne dorim din tot sufletul ca acesta sa fie anul Stelei", a declarat Artiom Karamian, pentru site-ul oficial al Stelei.

Steaua este o echipa foarte mare, cu traditie pe plan intern si european, astfel incat sunt foarte bucuros ca am venit aici. Sper ca impreuna cu fratele meu si ceilalti colegi sa castigam titlul cu Steaua in aceasta vara. Stim ca suporterii iubesc foarte mult echipa si speram ca prin jocul tuturor sa-i aducem la stadion. Sprijinul lor va fi foarte important pentru toata lumea, tocmai de aceea ii asteptam in numar cat mai mare alaturi de noi. Am vorbit deja cu domnul Mihai Stoichita, care ne-a felicitat pentru ca am venit si ne-a transmis ca ne asteapta in Antalya", a mentionat si Arman Karamian.