Dupa infrangerea cu Inter Milano din Cupa Italiei (scor 2-1), Ciro Ferrara a fost demis de pe banca tehnica a echipei Juventus Torino, il locul sau Batrana Doamna aducandu-l pe Alberto Zaccheroni, informeaza Gazzetta dello Sport.

Sub comanda lui Ferrara, Juventus a inregistrat rezultate mult sub asteptari in ultima perioada - formatia torineza se afla pe locul sase in Serie A, a fost eliminata din Cupa Italiei, iar in Champions League a parasit competitia inca din faza grupelor.

Torinezii au pierdut 9 din ultimele 12 partide din toate competitiile, demiterea lui Ferrara fiind una oarecum previzibila.

In aceste conditii, Alberto Zaccheroni este, incepand de vineri, noul antrenor al lui Juventus, tehnicianul in varsta de 56 de ani pregatind de-a lungul timpului pe Udinese, AC Milan, Lazio si Inter Milano.

Cel supranumit "Zac" a semnat pentru sase luni cu Juve (pana la sfarsitul sezonului), iar in cazul in care evolutia echipei este una buna acesta ar putea sa-si prelungeasca intelegerea cu torinezii.