Cristiano Ronaldo i-a rupt nasul danezului Mtiliga in partida pe care Real Madrid a castigat-o, duminica, in fata echipei Malaga, scor 2-0, dar portughezul insista ca nu a avut intentia sa-si loveasca adversarul. Eliminat dupa acest incident din minutul 70, cel mai scump jucator se declara dezamagit de decizia arbitrului: "Aceasta faza nu a fost de cartonas rosu".

"Nu am vrut sa-l lovesc pe Mtiliga. Sunt dezamagit de ceea ce s-a intamplat. Oricine se pricepe la fotbal stie ca intentia mea a fost intotdeauna sa joc mingea. Am invatat in Anglia sa nu pacalesc arbitrii. Aceasta faza nu a fost de cartonas rosu. Nu e aici si in nicio alta parte a lumii. Nu am vrut sa-l lovesc. A avut ghinion ca mana mea l-a lovit in nas deoarece are doar 1.70m. Daca era mai inalt ii loveam pieptul", a declarat Cristiano Ronaldo potrivit presei spaniole.

"Eu vreau intotdeauna sa joc, iar astfel de lucruri ma infurie. Am vorbit cu Mtiliga si el mi-a zis ca nu am niciun motiv pentru care trebuie sa-mi cer iertare. Nici el nu crede ca l-am lovit intentionat. Nu am vrut sa ranesc pe nimeni. Nu sunt genul acela de persoana. Nu sunt o persoana rea. Eu vreau doar sa ies in evidenta prin jocul meu", a adaugat portughezul.

Real Madrid a castigat, duminica, partida cu Malaga din campionatul Spaniei, scor 2-0, prin dubla lui Cristiano Ronaldo (min. 36, 39) si nu va putea face deplasarea la Deportivo La Coruna, acolo unde galacticii nu au mai castigat din sezonul 1992/1993.

Celelalte rezultate inregistrate duminica in Primera Division:

Espanyol - Mallorca 1-1

Sporting Gijon - Racing Santander 0-1

Tenerife - Valencia 0-0

Villarreal - Zaragoza 4-2

Xerez - Osasuna 1-2

Getafe - Atletico Madrid 1-0