Internationalul roman Adrian Mutu este intr-o forma foarte buna in acest debut de an. A marcat sapte goluri in cinci partide pentru echipa sa de club, iar acum asteapta doar o telegrama pentru a putea inscrie si pentru nationala Romaniei. Intr-un interviu acordat postului de televiziune ProTv, atacantul Fiorentinei a negat existenta unui conflict intre el si selectionerul Razvan Lucescu, subliniind ca acest subiect a fost creat de presa.

Fortat sa stea departe de teren in urma unei accidentari, Mutu a revenit in acest an in prima echipa a Fiorentinei aratand o forma maxima. "Imi doresc sa fac un retur de campionat foarte bun, imi doresc sa castig Cupa Italiei si sa avem un parcurs bun in Liga Campionilor. E ambitia mea de a juca fotbal, de a raspunde afectiunii cu care am fost primit aici, la Florenta. Am avut un an 2009 foarte greu, cu multe accidentari si imi doream sa-mi iau revansa in momentul in care ma voi simti bine", a declarat Mutu.

"Sa speram ca voi inscrie cat mai curand si pentru nationala. Astept o telegrama. La echipa nationala nu prea am marcat goluri cu capul, dar ma bucur ca am adaugat si acest procedeu la bagajul meu tehnic. Nu cred ca forma mea de acum are ceva de-a face cu scandalurile din ultimul timp", a adaugat internationalul roman.

In ceea ce priveste relatia sa cu Razvan Lucescu, Mutu a negat existenta unui conflict: "Nu exista niciun conflict intre mine si Razvan. A fost creat doar de presa. Nu am avut nicio discutie in contradictoriu, niciodata nu ne-am certat sau ceva de genul asta. Razvan e liber sa convoace pe cine crede de cuviinta".

"Au fost multe lucruri care m-au deranjat in zilele trecute. Am fos acuzat ca am vandut un meci, ceea ce e o premiera pentru mine. Nu vreau sa le raspund celor care m-au acuzat, pentru ca mi se pare ceva ridicol. Acestea sunt lucruri murdare, marsave, care nu se fac'', a marturisit atacantul roman.