Bari a reusit sa-i puna din nou probleme liderului Inter. Dupa remiza de 1-1 din tur, milanezii au obtinut din nou un rezultat de egalitate in fata celor de la Bari, scor 2-2. Elevii lui Mourinho au revenit de la 0-2 si obtin un singur punct din etapa a 20-a, rezultat de care poate profita AC Milan inaintea intalnirii directe de saptamana viitoare.

Baretto a inscris golurile celor de la Bari, ambele de la lovituri de la 11 metri, in doar trei minute, dupa un hent al lui Walter Samuel in propriul careu (min. 60) si un fault al lui Lucio asupra lui Parisi (min. 63). Peste doar sase minute Pandev profita de o greseala in defensiva adversa si inscrie pentru Inter, iar Milito aduce un punct echipei sale dupa ce transforma un penalty in minutul 74.

Mourinho a fost din nou nemultumit de arbitraj. Portughezul a contestat primul penalty al celor de la Bari si a reclamat arbitrului de centru ca nu i-a dat cartonasul rosu lui Bonucci, fiind convins ca echipa lui ar fi castigat daca avea superioritate numerica in ultimele minute.

"Evident ca sunt multumit de faptul ca am revenit de la 0-2 in fata unei echipe de o asemenea calitate, nu este usor sa restabilesti egalitatea. In acelasi timp sunt nemultumit pentru ca am primit doua goluri. Dupa ce am primit doua penalty-uri in cinci minute jocul parea pierdut, dar baietii au aratat un caracter mare si au castigat un punct ce parea pierdut. Nu am vazut reluarea, dar mie primul penalty imi ridica mai multe semne de intrebare. Dar se pare ca pentru noi exista o regula speciala. Daca Pandev este in fata apararii si Bonucci este ultimul om, atunci nu e cartonas rosu? ", a declarat antrenorul celor de la Inter la finalul partidei.

Rezultatele de sambata:

Cagliari - Livorno 3-0. Marcatori: Larrivey '3, '50, Jeda '64

Bari - Inter Milan 2-2. Marcatori: Baretto (penalty) '60, '63 (penalty)/ Pandev '69, Milito (penalty) '74

Duminica:

AC Milan - Siena

AS Roma - Genoa

Atalanta - Lazio

Chievo - Juventus

Fiorentina - Bologna

Parma - Udinese

Sampdoria - Catania

Napoli - Palermo

Clasament:

1. Inter 46p (20m)

2. AC Milan 37p (18m)

3. Juventus 33p (19m)

4. Napoli 33p (19m)

5. Roma 32p (19m)

6. Cagliari 30p (19m)

7. Fiorentina 30p (18m)

8. Palermo 30p (19m)

9. Bari 28p (19m)

10. Parma 28p (19m)