Razvan Cocis este, conform impresarului sau, noul jucator al echipei Portsmouth, formatie care evolueaza in Premier League. Mijlocasul roman va semna un contract valabil trei sezoane cu britanicii, urmand sa primeasca aproximativ 700.000 de euro pe stagiune.

Ultima data la Lokomotiv Moscova, Cocis a fost dorit de mai multe echipe, printre acestea aflandu-se Eintracht Frankfurt, Atalanta si formatii din Emirate.

"Transferul este perfectat In proportie de 99%, mai are de facut vizita medicala si va semna. I-au oferit un contract pe trei ani, salariul va fi mai mare decat in Rusia. Azi sau sambata cel tarziu s-ar putea perfecta mutarea", a spus Tiberiu Petris, impresarul fotbalistului (NewsIn).

In varsta de 26 de ani, Cocis era liber de contract dupa ce intelegerea cu formatia din Moscova se incheiase in noiembrie 2009. Mijlocasul a bifat 32 de selectii pentru echipa nationala a Romaniei, toate in mandatul lui Victor Piturca (de cand a venit Razvan Lucescu fotbalistul nu a mai fost convocat la prima reprezentativa).

Cocis poate pleca liber de contract de la Portsmouth daca formatia va retrograda din Premier League.