Liverpool a parasit Cupa Angliei (in turul III) dupa ce a fost invinsa surprinzator, chiar pe Anfield Road, de Reading, formatie din liga a doua. Scorul a fost deschis de cormorani (autogol Bertrand 46'), dar reusitele lui Sigurdsson (90') si Shane Long (in prelungiri, minutul 100) au eliminat pe Liverpool.

Pe finalul primei reprize, gazdele deschid scorul dupa ce sutul lui Steven Gerrard a fost deviat in poarta de Ryan Bertrand. Finalul disputei avea sa fie unul greu de uitat pentru cormorani, echipa pregatita de Rafa Benitez incasand doua goluri - minutele 93 (Gylfi Sigurdsson) si minutul 100 (Shane Long).

Adversara Urziceniului din 16-imile Europa League a parasit Cupa Angliei pe usa din dos, presa din Albion scriind ca zilele lui Rafa Benitez pe banca formatiei de pe Anfield Road sunt numarate.

Liverpool: Cavalieri - Agger, Insua, Carragher, Degeny (min.91 Skrtel), Aquilani, Gerrard (min.46 Babel), Benyaoun, Lucas, Torres (min.29 Ngog), Kuyt.

Intr-o alta disputa a zilei Newcastle a dispus cu 3-0 de Playmouth Argyle, golurile fiind marcate de Peter Lovenkrands (min.10', 40', 72').

Vezi aici rezumatul partidei Liverpool - Reading 1-2: