Zinedine Zidane mizeaza pe nationala Spaniei la CM din Africa de Sud. Francezul este de parere ca nimeni nu va putea opri nationala Spaniei in drumul sau spre titlul de campioana mondiala. Un fan declarat al manierei de joc a ibericilor, Zizou marturiseste ca echipa lui Vicente del Bosque ii aminteste de nationala Frantei din 2000.

"Cred ca Spania va fi noua campioana mondiala. Imi place maniera lor de joc, imi aminteste de echipa Frantei din 2000. Va fi dificil sa-i elimine cineva pe spanioli si cred ca ar fi mai bine pentru ei daca vor intalni Portugalia si Brazilia in optimile de finala deoarece aceste echipe vor fi mai putin rodate", a declarat Zinedine Zidane, potrivit publicatiei France Football.

Zizou, consultant al presedintelui Perez la Real a vorbit si despre noul star al echipei, Cristiano Ronaldo: "Jocul sau este fascinant si rapiditatea cu care s-a integrat in campionatul spaniol este impresionant. E un jucator special. Increderea sa in fortele sale se propaga asupra intregii echipe. E uimitor ce a facut la varsta lui la Real Madrid".

Francezul nu s-a limitat doar la jucatorii din propria ograda, laudandu-i si pe rivalii de la Barcelona: "Imi place foarte mult Iniesta pentru simtul sau colectiv. Dar Messi este unic. Atunci cand are mingea, toata lumea stie ca se va intampla ceva".