Jose Mourinho este unul dintre cele mai controversate personaje din lumea fotbalului, tehnicianul celor de la Inter nefiind prea iubit. Ultimul dintre contestatarii sai este Luciano Moggi, fostul director al lui Juventus, acesta precizand ca portughezul "este doar un amator norocos", informeaza Goal.com.

"Portughezul este o persoana foarte norocoasa. Ca antrenor, el este putin peste un amator, la fel ca si presedintele lui Inter, cu mentiunea ca Mourinho este mai bun in relatiile publice. Campionatul este acontat de Inter, care este echipa mai putin slaba dintr-un campionat mediocru. Cei mai buni antrenori si jucatori au plecat din Italia, iar fotbalul peninsular este in declin", a precizat Luciano Moggi, citat de Goal.com.

Fostul oficial este de parere ca Juventus se afla intr-o situatie foarte grea, din care doar cu mari eforturi va putea sa iasa. "Cand eram eu acolo, echipa era foarte bine organizata. Doar Manchester United era peste noi in Europa", a completat Moggi. In alta ordine de idei, italianul a laudat-o insa pe AC Milan, echipa care este pe val in acest moment.