Razvan Lucescu nu se lasa induplecat de multitudinea de voci din interiorul fotbalului care ii sugereaza sa il recheme pe Mutu la echipa nationala, selectionerul precizand ca nu poate sa treaca cu vedere peste actele de indisciplina ale fotbalistului Fiorentinei.

"A venit la Belgrad ca sa se vada cu niste femei. Ce exemplu poate da celorlalti jucatori?", a precizat Lucescu Junior.

Mai multe voci din fenomenul fotbalistic romanesc (printre care si Cornel Dinu) au precizat ca Razvan Lucescu ar trebui sa se impace cu Adrian Mutu, iar fotbalistul celor de la Fiorentina sa revina la nationala Romaniei. Dupa episodul umilintei de la Belgrad, (5-0 pentru Serbia) Mutu a parasit cantonamentul echipei nationale pentru a merge la o petrecere privata, fapt care l-a determinat pe selectioner sa renunte la serviciile fotbalistului.

"N-am ce sa-i raspund unui om care a dovedit lipsa de respect fata de mine. A venit la Belgrad cu planul stabilit dinainte ca sa se vada cu niste femei. N-am cum sa-l iert, ce exemplu poate da celorlalti jucatori? Nu-l va ierta nici sotia, va afla si ea ceea ce a facut. S-a obisnuit cu ideea ca actele sale de indisciplina vor fi trecute cu vederea, asa cum s-a intamplat in mandatul altora. La mine nu e cazul"- Razvan Lucescu, citat de EVZ.

Declaratia selectionerului vine dupa ce zilele trecute Adrian Mutu a precizat ca nu i se pare normal comportamentul lui Lucescu Junior.

"Nu mi s-a raspuns la telefon, nu mi se pare normal cum a procedat antrenorul echipei nationale, nu mi s-a dat nicio explicatie. Dar o sa vin la nationala daca primesc convocare", a declarat internationalul roman.