Adrian Mutu vrea din nou la nationala. Atacantul Fiorentinei a declarat pentru Gsptv ca nu i se pare normal modul in care selectionerul Razvan Lucescu l-a tratat dupa meciul dezastruos cu Serbia din preliminariile CM 2010 din Africa de Sud, dar mentioneaza ca e gata oricand sa joace din nou pentru culorile tricolorului: "Nu mi s-a raspuns la telefon, nu mi se pare normal cum a procedat antrenorul echipei nationale, nu mi s-a dat nicio explicatie. Dar o sa vin la nationala daca primesc convocare", a declarat internationalul roman.

Dupa infrangerea categorica din fata Serbiei (0-5), Mutu a parasit fara sa anunte hotelul in care era cazata nationala Romaniei si a petrecut la un hotel alaturi de un grup de prieteni. Razvan Lucescu a criticat atitudinea lui Mutu, dar nu a mentionat pana acum daca il va convoca sau nu pe international in meciurile viitoare.

"Am iesit la 2-0 la meciul cu Serbia si am fost tap ispasitor pentru toate cele cinci goluri. Am gresit ca am plecat dupa meci. Am incercat sa-i dau telefon lui Razvan sa-i spun ca-mi cer scuze, insa nu mi-a raspuns la telefon. L-am sunat de 36 de ori, daca aveam mail-ul lui, ii dadeam si mail. De acum inainte o sa comunic cu Razvan prin evolutiile mele. Daca Razvan vrea sa comunice cu mine, are numarul meu. O sa vin, daca primesc convocare. Ceea ce nu inteleg e ca eu cu Razvan nu m-am certat. Nu mi s-a raspuns la telefon, nu mi se pare normal cum a procedat antrenorul echipei nationale, nu mi s-a dat nicio explicatie. El are dreptul sa selectioneze jucatorii pe care ii considera in forma, dar consider ca meritam si eu o explicatie", a declarat Adrian Mutu pentru Gsptv, citat de Mediafax.

"Prin evolutia mea l-am dezamagit si pe Razvan si pe mine si suporterii. Nu cred ca e singurul meci prost pe care l-am facut, se intampla. Lumea a uitat foarte repede amenda pe care am primit-o. Sunt singurul jucator care a platit 160.000 ca sa vina la echipa nationala. Eu vin cu mare placere la nationala. Mi-ajunge doar o convocare. Pentru echipa nationala, joc tot timpul cu drag. Fotbalul merge inainte si cu Mutu si fara Mutu", a adaugat internationalul.