Internationalul roman Cristian Chivu s-a accidentat in timpul primei reprize a partidei din Serie A dintre Inter Milano si Chievo Verona, informeaza presa din Italia. Incidentul s-a petrecut in primul minut de prelungire al reprizei, fundasul roman fiind transportat cu ambulanta la spital. Chivu a fost operat pentru a i se elimina hematomul produs dupa ciocnire si va ramane internat in spitalul din Verona.

"Dupa o ciocnire dura din meciul Chievo-Inter, fundasul nerazzurro Cristian Chivu a ramas intins pe gazon si a fost transportat la spital pentru teste. Totul s-a intamplat in primul minut al prelungirilor reprizei intai: la o actiune de atac a celor de la Chievo, Chivu si atacantul advers Sergio Pellissier s-au dat cap in cap. Jocul a fost oprit pentru cateva minute si Chivu a fost scos cu targa de pe teren, fiind transportat cu ambulanta la spital pentru mai multe teste", informeaza leggonline.it.

UPDATE: Dupa o serie de teste, medicii au hotarat sa-l supuna pe Cristi Chivu unei operatii chirurgicale la cap (gsp.ro).

"Chivu este in spital, are fractura de craniu si va fi supus unei operatii", a confimat antrenorul celor de la Inter, Jose Mourinho, potrivit Il Messaggero.

"Nu este nimic grav. Mourinho a decis ca baietii sa treaca toti pe la el. In seara asta va ramane in spital pentru niste controale mai amanuntite. Nu este vorba de o fractura, ci de un hematom. Nu cred ca va fi vorba despre o absenta lunga", a declarat impresarul Victor Becali pentru gsptv.ro.

Inter Milano a castigat, miercuri, partida disputata pe terenul celor de la Chivo in cea de-a 18-a etapa din Serie A cu scorul de 1-0. Balotelli a marcat singurul gol al meciului, in minutul 12.