Nu este iubit in Italia, iar fotbalul din Serie A este dupa parerea sa departe de cel din Premier League. Jose Mourinho isi doreste o intoarcere in Anglia, acolo unde a trait, dupa spusele sale, cele mai frumoase momente din fotbal. Eliminata din Champions League si cu un parcurs slab in campionat, Liverpool ar putea schimba tehnicianul, iar The Special One este in capul listei.

Presa din Regat vorbeste despre un come-back al lui Jose Mourinho in Premier League. Numele echipei este Liverpool, iar jurnalistii isi argumenteaza spusele.

Cormoranii au parasit pe usa din dos Champions League (au terminat pe trei dintr-o grupa cu Fiorentina, Lyon si Debrecen), iar in campionat lucrurile merg destul de rau. Echipa lui Rafa Benitez spera sa termine intre primele patru pentru a juca si in sezonul viitor din Liga Campionilor. Antrenorul iberic este insa tot mai contestat de catre conducere in ultima perioada.

In cazul in care Liverpool va incheia stagiunea mai jos de locul patru, Benitez va fi trimis inapoi in Spania, iar cele mai mari sanse pentru a prelua echipa de pe Anfield Road le are Mourinho.

In alta ordine de idei, portughezul are contract cu Inter pana in 2012, tehnicianul marturisind ca vrea sa isi duca la bun sfarsit intelegerea. Cu toate acestea, in cazul in care campioana Italiei va fi eliminata din Liga Campionilor (acolo unde intalneste pe Chelsea in optimile de finala) antrenorul lusitan ii poate parasi pe italieni inainte de termen.