Stuttgarter Nachrichten scrie zilele astea ca fotbalistul roman de la VfB Stuttgart ar fi recunoscut, dupa un antrenament matinal: „Am o noua prietena, este Ilinca Vandici”. Si bulevardierul Bild relateaza despre „Cipri norocosul“ si noua sa prietena, blonda moderatoare de la una din televiziunile romanesti.

Desi spune ca paparazzi il agaseaza si refuza in general sa raspunda la intrebari care-i vizeaza viata privata, atacantul roman marcheza mereu in presa bulevardiera, afisandu-se cu femei frumoase si „celebre“.

· Intre doua nu te ploua

Dupa despartirea in august anul trecut de Gina Pistol, Marica pare ca a stat o vreme pe tusa, in ce priveste amorul. In noiembrie, dupa o intalnire intr-un club bucurestean cu Ilinca Vandici, el da insa din nou apa la moara speculatiilor presei de scandal din Romania si din Germania. „Sunt Ciprian si Ilinca impreuna?“ se intreaba presa si fanii, interesati in egala masura de parcursul profesional si de viata privata a starurilor lor.

Intr-un interviu luat in 6 decembrie pentru HotNews.ro, Marica refuza sa comenteze pe aceasta tema. De fapt, la votul pentru prezidentiale de la Stuttgart, in turul doi, fotbalistul roman aparea impreuna cu o roscata eleganta, cu trup de manechin. La Ziua Romaniei din 1 decembrie de la Stuttgart, fotbalistul roman de la VfB, pe langa implicarea intr-o actiune caritativa de sfarsit de an, atragea atentia cu „o blonda de vis“.

In concediul de Craciun, el a fost plecat in Romania, la Bucuresti. La scurt timp dupa ce s-a intors inapoi in Germania, presa locala scria ca „in viitor Stuttgartul se poate bucura si de Ilinca Vandici“ si speculeaza si asupra efectului de muza asupra performantelor fotbalistului roman.

· Povara de milioane

Bild scrie ca „Ciprian Marica (24 de ani) a fost, multa vreme, neintelegerea de 8,3 milioane de euro“. „Pentru mine, suma aceasta mare a fost un fel de factor de stres” a spus el pentru cotidianul german. De inteles, caci la un asa mare pret de cumparare, cel mai mare din istoria clubului, si asteptarile sunt mari. In 2007 a avut loc transferul fotbalistului roman de la Sahtior Donetsk, contractul sau cu VfB Stuttgart a fost semnat pe 5 ani.

In 65 de jocuri in cadrul echipei VfB, Marica a marcat 7 goluri. Echipa din Stuttgart ajunsese in noiembrie „in pivnita”. Antrenorul Markus Babbel pleaca, vine elvetianul Christian Gross care califica, in 9 decembrie, VfB in optimile de finala ale Champions League, invingand Unirea Urziceni cu 3-1. Primul gol l-a inscris Marica, in minutul 5, printr-o lovitura de cap din centrul careului. VfB se afla momentan pe locul 15 in Bundesliga, situatia echipei fiind una destul de dificila.

Cu toata performanta pozitiva a fotbalistului roman din ultima vreme (doua goluri in trei meciuri) bursa zvonurilor privitoare la posibilele transferuri „de iarna” dintre cluburi il listeaza si pe Ciprian Marica. Cat e speculatie si cat adevar? „Deocamdata, viitorul meu este comun cu al echipei” ne-a spus el la finele anului trecut, la Stuttgart.