Un microbist sud-african vrea sa parcurga aproximativ 17.000 de km pentru a putea asista la 38 din totalul de 64 de partide de la Cupa Mondiala de Fotbal din 2010. Daca va reusi acest lucru, Thulani Ngcobo va intra in Cartea Recordurilor, informeaza abc.es.

Vechiul record este de 19 partide vizionate la un turneu final, iar tanarul sud-african isi doreste sa doboare aceasta performanta.

"Am aflat ca actualul detinator al recordului a urmarit 19 partide la un singur turneu final. Aceasta este media pe care eu o realizez in mod normal, in fiecare luna", a precizat Thulani Ngcobo.

Suporter al echipei Kaifer Chiefs din Johannesburg, Thulani se plimba prin toata tara pentru a viziona partidele formatiei favorite, cheltuind in acest sens aproximativ 271 de dolari lunar.

La Cupa Confederatiilor (care a avut loc anul trecut in Africa de Sud), Ngcobo a urmarit toate partidele nationalei Africii de Sud, suporterul reusind sa vada pe viu, in aceeasi zi, finala mare si finala mica din aceasta competitie.

"Nu m-am gandit sa ajung in Cartea Recordurilor. Tot ceea ce fac este numai din dragoste pentru fotbal", a conchis Thulani Ngcobo.