Dan Petrescu a parasit Unirea Urziceni pentru echipa de liga a doua rusa, Kuban Krasnodar si declara ca nu-si va ajuta in niciun fel fostii elevi pentru meciul cu Liverpool din saisprezecimile Europa League. "Odata ce am plecat de acolo sunt bun plecat", a declarat Petrescu pentru prosport.ro. Bursucul a vorbit si despre un evenual loc pe banca tehnica a Stelei, mentionand ca "orice e posibil".

"Nu voi ajuta Unirea cu absolut nimic in dubla cu Liverpool. Odata ce am plecat de acolo sunt bun plecat", a declarat Petrescu.

"Eu prefer jucatorii mai dificili, dar talentati, celor ordonati, dar mai putin talentati. Fotbalul e facut totusi pentru fotbalisti. Uitati, eu cu Apostol am avut o gramada de conflicte cat am fost la Urziceni, dar am reusit sa avem mereu un dialog, chiar daca se stie ca el a avut probleme cu antrenorii pe unde a jucat. Unii fotbalisti sunt mai dificili si trebuie sa stii cum sa le vorbesti", a mentionat antrenorul lui Kuban, referindu-se la tipul de jucatori cu care prefera sa lucreze.

Intrebat daca va antrena vreodata pe Steaua, Petrescu a dezvaluit: "Nu se stie niciodata, poate chiar din vara. Ca antrenor poti fi demis oricand si nu stii ce oferte vei primi apoi".