Ronny Levy, inlocuitorul lui Dan Petrescu pe banca tehnica a Unirii Urziceni este increzator in fortele proprii si spera sa aiba rezultate foarte bune la noua sa echipa. Dupa ce s-a inteles, joi, cu oficialii ialomiteni, israelianul a inceput deja sa isi faca "planul de bataie" pentru intalnirea cu Liverpool din saisprezecimile Europa League.

"Am facut ceva in fotbalul israelian si nu ma surprinde propunerea venita de la Unirea. Managerul general al Unirii m-a vazut la antrenamentele pe care le faceam cu Maccabi in Olanda si i-au placut metodele mele de pregatire, iar asta nu are cum sa nu ma bucure", a declarat Levy pentru publicatia israeliana Haaretz, citat de gsp.ro.

"Ieri stateam relaxat, stateam la povesti cu prietenii, iar azi trebuie sa ma gandesc la meciul cu Liverpool si la adversari ca Benitez, Benayoun sau Gerrard. Sunt constient de posibilitatile mele, stiu ce valorez si vreau din tot sufletul sa am succes pentru ca oamenii de la Urziceni m-au impresionat", a adaugat noul antrenor al Urziceniului.