Revenit dupa o accidentare care l-a tinut departe de gazon mai multe saptamani, Cristiano Ronaldo le-a marturisit jurnalistilor de la Marca planurile sale, lusitanul dorind sa castige din nou Balonul de Aur si sa devina cel mai bun jucator din istoria fotbalului.

"Sunt convins ca voi castiga din nou Balonul de Aur in cel mult doi ani. Am ambitia sa ajung cel mai mare fotbalist din istoria acestui sport. Le-am promis fanilor in momentul in care am venit la Real ca voi face tot posibilul pentru a castiga toate trofeele. Sper ca promisiunea mea sa devina intr-o zi realitate", a declarat Ronaldo.

Transferat pentru aproximativ 94 de milioane de euro de la Manchester United, Cristiano Ronaldo este cel mai scump jucator din istoria fotbalului, portughezul fiind jucatorul care a contribuit decivis la castigarea Champions League in 2008 de catre formatia de pe Old Trafford.

In alta ordine de idei, lusitanul genereaza castiguri de 35 de milioane de euro pe stagiune celor de la Real Madrid, Ronaldo fiind unul dintre fotbalistii cu cea mai buna cota de piata.

De asemenea, Cristiano castiga in jurul a 80 de milioane de euro pe an, aici intrand contractele de publicitate. Conform unei intelegi parafate la semnarea contracului cu formatia de pe Santiago Bernabeu, Ronaldo imparte cu Real Madrid orice castig din publicitate.

Marca scrie ca in urma cu putin timp Ronaldo si Realul au pierdut trei milioane de euro pentru ca au refuzat o reclama si o sesiune foto pentru o companie de constructii. Motivul a fost unul simplu: fotbalistul pierdea prea multe antrenamente.