Dupa ce in urma cu doar cateva saptamani avaria serios un Audi Q5 dupa El Classico cu FC Barcelona (pierdut cu 1-0), Karim Benzema a fost implicat intr-un nou accident de circulatie, de aceasta data bolidul lovit fiind un Lamborghini de ultima generatie. Din fericire, fotbalistul Madridului a scapat fara nicio leziune.

Karim Benzema tinea prima pagina a ziarelor dupa derbiul pierdut cu Barcelona, dar nu pentru evolutia sa, ci pentru accidentul de masina pe care l-a facut intr-o zona rezidentiala din Madrid. Aflat la volanul unui Audi Q5, francezul a scapat controlul asupra masinii, fiind proiectat intr-un copac. Masina a suferit avarii importante, dar fotbalistul a fost protejat din plin de airbaguri (in plus, a avut doar aproximativ 50 de km/h).

La doar cateva saptamani diferenta, atacantul a suferit un nou accident de masina, de aceasta data totul intamplandu-se in Insuele Reunion. Benzema se afla acolo pentru a-si sarbatori ziua de nastere printr-o petrecere de pomina (este nascut pe 19 decembrie) impreuna cu cantaretul de rap Rohff, pe numele sau adevarat Housni Mkouboi.

Atacantul a avut inca o data noroc, scapand fara nicio leziune dupa un alt accident de masina. Presa spaniola vorbeste de o perioada neagra a lui Karim Benzema de la transferul sau la Real Madrid, fotbalistul fiind departe de forma aratata la Olimpique Lyon, formatie de unde a sosit pe Santiago Bernabeu.

Vezi aici imagini imediat dupa accident: