Real Madrid cauta inlocuitor pentru accidentatul Pepe, iar internationalul roman Razvan Rat, de la Sahtior Donetk, este una dintre posibilele solutii, dupa cum informeaza editia on-line a ziarului AS. Ibericii au schitat si profilul acestui jucator: sa aiba experienta si sa nu coste mult.

Pepe s-a accidentat si va lipsi cateva luni de zile, Realul fiind descoperit in aparare. Galacticii vor da pieptu cu Lyon in Champions League, iar Manuel Pellegrini isi doreste un fundas in pauza competitionala din aceasta iarna.

"Real Madrid cauta un fundas, dar optiunile sunt reduse. In primul rand, albii nu stiu daca acesta este pentru termen lung sau scurt, daca il vor pentru patru ani sau doar pentru sase luni. Apoi, fotbalistul trebuie sa poata fi folosit in Champions League, iar in ultimul rand Realul nu vrea sa cheltuie prea mult", se precizeaza in AS.

Galacticii sunt interesati de un fundas stanga, aceasta fiind zona care ar trebui acoperita. In alta ordine de idei, Realul trebuie sa se miste repede, pentru ca dupa 1 ianuarie 2010 va intra in vigoare o noua lege conform careia pentru jucatorii straini transferati se va plati un impozit care va ajunge pana la 43%.