Criza la Rapid continua. Dupa ce negocierile dintre omul de afaceri german Lutz Stache si George Copos pentru preluarea clubului din Giulesti au incetat, alb-visinii sunt pe cale sa ramana cu acelasi patron, dar fara capitan. Costin Lazar ameninta oficialii giulesteni ca nu se va intoarce la reunirea lotului deoarece "s-a saturat" de problemele clubului.

"M-am saturat! Nu mai rezist in situatia asta si am decis sa nu ma mai prezint la reunirea lotului. Incertitudinea de la club trage in jos toata echipa", a declarat Costin Lazar.

Raspunsul oficialilor nu a intarziat sa apara. "Lazar ar trebui sa vorbeasca cel mai putin, pentru ca este singurul jucator care a luat bani in avans. In luna septembrie el a primit 48.000 de euro, asa ca e ultimul care ar trebui sa vorbeasca" a mentionat George Copos la Realitatea TV. "48.000 e suma corecta! Sunt bani putini? Dar 180.000 de euro pe an, cat cistiga el, sunt bani putini? E mult de tot, in vremurile astea! De ce se plinge atat?", a adaugat Copos.

"E obligat sa se intoarca pentru ca este platit la zi. Daca vrea sa plece si are oferte, sa vina cu ele la club si discutam. Va spun insa ca n-are nicio oferta", a specificat Ioan Taban, presedintele CA Rapid, potrivit prosport.ro.

Reunirea lotului giulestean este programata in 11 ianuarie, echipa urmand a desfasura doua cantonamente inaintea debutului returului Ligii 1, la Poiana Brasov si in Antalya.