FC Timisoara a obtinut prima victorie din Europa League, dupa ce a invins in deplasare pe Dinamo Zagreb, scor 2-1, dar paraseste competitia de pe ultima pozitie a Grupei A. Bucur ('67) si Goga ('84) au inscris golurile victoriei, iar marcatorul croatilor a venit din formatia banatenilor, Scutaru ('84) trimitand inexplicabil in proprie poarta.

Frigul si atmosfera dezolanta din tribune (partida s-a disputat fara suporteri) s-au simtit si in jocul celor doua echipe. In prima parte a meciului, croatii nu au putut strapunge defensiva aglomerata a celor de la FC Timisoara, iar apararea avansata a celor de la Dinamo Zagreb le-a dat batati de cap adversarilor. Portarul portughez al Timisoarei, Taborda s-a facut remarcat in repetate randuri prin executii sigure ce au pastrat tabela de marcaj neschimbata.

Golul ce a adus sperante timisorenilor a venit in minutul 67. Stelian Stancu a sutat spre poarta lui Butina, dar balonul a ajuns pana la Bucur. Timisoreanul a avut de indeplinit doar o simpla formalitate si a deschis scorul din sase metri. Scutaru "a dat o palma" coechipierilor sai in minutul 81, cand a sutat in proprie poarta. Banatenii nu au ramas descumpaniti, iar rasplata a venit dupa doar trei minute, Goga sutand in poarta lui Butina de la marginea careului.

Echipe de start:

Dinamo Zagreb: Butina, Ibanez, Kovac, Lovren, Etto, Slepicka, Vrdoliak, Sammir, Badeli, Morales, Mandzukic

FC Timisoara: Taborda, Mera, Nibombe, Scutaru, Curtean, Bourceanu, Maxim, Alexa, Stancu, Bucur, Parks

Clasament Grupa A, Europa League:

1 Anderlecht 11 pct

2. Ajax 11 pct

3 Zagreb 6 pct

4 Timisoara 5 pct