Ianis Zicu s-a razgandit si a decis sa-si retraga memoriul depus la Liga Profesionista de Fotbal cu scopul de a deveni jucator liber de contract din cauza unor restante salariale. Dupa ce finantatorul Cristian Borcea s-a aratat, marti, contrariat de alegerea facuta de jucatorul alb-rosu, miercuri, Zicu a hotarat sa ramana la clubul din Stefan cel Mare.

"Pe fondul unor insatisfactii legate de evolutiile mele la Dinamo, am fost influentat negativ si am luat o hotarare gresita. Regret pasul pe care l-am facut saptamana trecuta. Nu este normal sa cer sa devin jucator liber dupa tot ce a facut Dinamo pentru mine! Toti putem gresi in viata, important este sa ne trezim la timp pentru a putea indrepta lucrurile! In aceasta dimineata mi-am retras memoriul, iar acum ma gandesc doar la meciul cu Panathinaikos! L-am anuntat deja pe presedintele Nicolae Badea, iar opinia publica si suporterii trebuie sa stie ca vreau sa-mi continui cariera la Dinamo!", a declarat Ianis Zicu pentru site-ul oficial al dinamovistilor.

In cursul zilei de marti, Borcea a declarat ca nu intelege decizia mijlocasului, avand in vedere sprijinul acordat lui Zicu de-a lungul timpului: "Zicu e platit de 3 ani, iar de doi ani nu a mai jucat. Ba ca are probleme cu mama, ba cu tata, ba cu sotia, ba cu suporterii. I-am luat apararea tot timpul. N-are cum sa depuna memoriu, stie ca la documente sint specialist. O sa-i demonstrez ca a luat banii in avans. Nu face d-astea cu noi". (dinamovisti.ro)