Ninsoarea ce s-a abatut asupra Romaniei a dus la anularea planurilor lui Razvan Lucescu si ale lui Emil Sandoi, care aveau programata pentru miercuri o partida intre nationalele Under 23 si Under 21. O alta veste proasta cauzata de vreme ar putea veni si din Ghencea, ultimul meci al Stelei din grupele Europa League putand fi amanat daca ninsoarea va continua.

"Tinand cont de evolutia vremii, staff-urile tehnice ale echipelor nationale “A” si de tineret au decis ca jocul dintre loturile “Under 23” si “Under 21”, programat azi, 16 decembrie a.c., la Mogosoaia, sa nu se mai dispute. In aceste conditii, jucatorilor selectionati li s-a permis sa plece acasa, actiunea de constituire a lotului “B” fiind, din pacate, incheiata", anunta FRF.

Si Steaua e in pericol de a amana meciul cu FC Twente de joi seara, in conditiile in care vremea rea va continua. "Nu ar trebui sa avem probleme cu terenul, insa, daca vremea va continua sa fie asa, nu cred ca vom putea juca", a declarat managerul Stelei, Basarab Panduru.