Universitatea Craiova a pierdut in deplasarea de la Galati, scor 1-0, rezultat in urma caruia antrenorul Eugen Neagoe a fost demis. "Il dadeam afara si daca am fi castigat astazi", a declarat Adrian Mititelu, patronul Juvetilor, dupa disputa contra Otelului.

Click aici pentru rezultate si clasament.

"Neagoe a fost cel mai liber antrenor al Univeristatii de cand sunt eu la echipa, i-am zis ca Trica trebuie sa joace 30 de minute in repriza a doua pentru a fi cat mai proaspat cu putinta. Vor pleca 4 sau 5 jucatori, iar in privinta antrenorului pot sa va spun ca va fi unul nou in retur! Nici daca batea azi nu-l mai tineam" - Adrian Mititelu (Fanatik Show).

"Eu nu stiu nimic, abia s-a terminat jocul si nu am vorbit inca cu Adrian Mititelu. Oricum, nu eu decid ce se intampla la echipa si voi respecta decizia patronului. Nu a inceput si nici nu se va incheia fotbalul la Craiova odata cu mine. Bineinteles ca sunt suparat, nu pot spune ca sunt indiferent" - Eugen Neagoe (gsptv).

Otelul - Craiova 1-0

Otelul: Baotic - Rapa, Perendija, Costin, Salagean - Iorga, Giurgiu, Ilie (Antal 82), Paraschiv (Neagu 56), Ibeh - Pena (Axente 62). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Craiova: Lung Jr. - Badoi, Mitchell, Stoica, Rose - Barboianu (Roman 82), Trica, Soava (Barbu 64), Firtulescu (Badea 58) - Dina, M. Costea. Antrenor: Eugen Neagoe.

Dupa esecul de la Galati, Universitatea a ajuns la cea de-a 10-a infrangere din actuala stagiune competitionala, Craiova aflandu-se pe un dezamagitor loc 13.

Aceasta despartire de Neagoe da frau liber zvonurilor conform carora Universitatea va fi preluata din retur de Victor Piturca, fostul selectioner al Romaniei. De altfel, antrenorul oltean a fost prezent la partida dintre Stiinta si Steaua (scor 1-2), contand pentru etapa cu numarul XVI din Liga 1.