Atacantul roman al Fiorentinei, Adrian Mutu este acuzat ca ar fi lovit cu pumnul un barbat libanez, in urma unei altercatii la o petrecere din Florenta, la ora patru dimineata. Scapat de grijile datoriei catre Chelsea, dar si de "indatoririle fotbalistice" fiind accidentat inca din noiembrie, Mutu este in centrul atentiei dupa o noua "noapte alba".

"In zorii unei dimineti de vineri de decembrie nu tot orasul doarme: invitatii VIP ai unei petreceri de la hotelul de lux Four Season din Florenta inca danseaza. Printre acele persoane este si Fenomenul Fiorentinei. Aproape de sfarsitul dansului se creeaza un grup galagios. In centrul sau e Mutu, aflat langa un alt invitat ce e cazut la pamant. A zburat cel putin un pumn acolo, astfel incat cineva a sunat la ambulanta", scrie violanews.com, citand publicatia italiana Il Firenze.

"Politia identifica doi straini: celebrul fotbalist si un libanez care sustine ca a primit un pumn in fata. Omul de 43 de ani ajunge la Spitalul Santa Maria Nuova, de unde va fi externat peste sapte zile. In acea confuzie, care a avut loc la patru dimineata, numarul 10 violet a fost cunoscut de mai multi martori. In acest fel s-a aflat de noaptea salbatica a boxerului Mutu. Potrivit reconstituirii facute de politie, romanul l-a lovit pe libanez dupa o altercatie. Dar un pic de tensiune a jucatorului in aceasta perioada e de inteles", adauga violanes.com.

UPDATE: "Am ripostat doar pentru a ma apara. Este o proba video care demonstreaza acest lucru", a declarat Adrian Mutu, potrivit ANSA.