Unirea Urziceni a adunat opt puncte in grupele Ligii Campionilor la prima sa participare in aceasta competitie, fapt ce o face cap de serie pentru tragerea la sorti a saisprezecimilor Europa League, alaturi de Juventus, Wolfsburg si Marseille, dar si de cele 12 echipe castigatoare ale grupelor Europa League.

Opt echipe care s-au clasat pe locul al treilea in grupele Ligii Campionilor vor fi in urnele tregerilor la sorti pentru saisprezecimile Europa League. Juventus(8p), Unirea Urziceni(8p) VfL Wolfsburg(7p) si Olympique Marseille(7p) vor fi in prima urna valorica, datorita punctajului obtinut in Liga Campionilor, iar celelalte patru, Liverpool(7p), FC Rubin Kazan(6p), Standard Liege (5p) si Atletico Madrid(3p) vor fi in urne alaturi de ocupantele locului al doilea in grupele Europa League.

Astfel, Unirea Urziceni este sigura in acest moment de doar patru adversari (Liverpool, Rubin, Standard si Atletico), ceilalti oponenti urmand a fi cunoscuti dupa 16-17 decembrie, atunci cand sunt programate ultimele meciuri din grupele Europa League.

Astfel, ceilalti adversari ai Unirii Urziceni ar putea fi din:

Grupa A: Ajax(11p)/ Anderlecht(8p)/ Dinamo Zagreb(6p)

Grupa B: Valencia(9p)/ Lille(7p)/ Genoa(7p)

Grupa C: Hamburg(10p)/ Hapoel Tel Aviv(9p)

Grupa D: Hertha(7p)/ Heerenveen(5p)

Grupa E: Roma(10p)/ Basel(9p)/ Fulham(8p)

Grupa F: Panathinaikos(9p)/ Dinamo Bucuresti(6p)

Grupa G: Villarreal(9p)/ Lazio(6p)

Grupa H: Twente(7p)/ Sheriff Tiraspol(5p)

Grupa I: Benfica(12p)/ Everton(9p)

Grupa J: Brugge(8p)/ Toulouse(7p)

Grupa K: FC Copenhaga(7p)/ Sparta Praga(7p)

Grupa L: Werder(13p)/ Athletic(10p)

Tragerile la sorti ale saisprezecimilor Europa League vor avea loc in 18 decembrie.