Unirea Urziceni si-a vazut visurile spulberate in doar zece minute, in fata unei echipe a Stuttgartului motivata de evenimentele din ultima vreme. Cu o situatie deloc roz in Bundesliga, cu un nou antrenor, dar si cu amenintari din partea propriilor suporteri, VfB Stuttgart a reusit totusi sa se motiveze si sa obtina calificarea in optimile Ligii Campionilor, in dauna ialomitenilor lui Dan Petrescu.

Christian Gross, antrenorul echipei VfB Stuttgart: "A fost un meci pe care vroiam sa-l castigam cu orice pret. Cred ca s-a vazut acest lucru inca de la inceput. In scurta mea perioada aici am incercat sa reconstruiesc increderea echipei. Nu a fost perfect, dar i-am surprins prin stilul nostru ofensiv şi vertical. Am dominat, am pus mereu adversarul sub presiune. Am inceput fantastic, dar dupa nu a mai fost atat de bine. Am fost prea agitati si am pierdut mingea prea repede. In plus, am facut un start foarte prost in repriza a doua. Ar fi fost fatal daca ne-am fi lasat dusi de val in acest meci".

Ciprian Marica: "Sunt incantat pentru faptul ca am castigat meciul acesta. Nu suntem intr-o situatie prea usoara in acest moment si acest lucru a facut victoria mult mai importanta pentru noi. Bineinteles ca sunt bucuros pentru golul meu, dar sunt si mai fericit pentru succesul nostru".

Mathieu Delpierre, capitan VfB: "In ultima vreme am avut o perioada dificila, dar in meciul cu Urziceni am luptat cu adevarat impreuna. Victoria a fost extrem de importanta pentru noi, dar acum trebuie sa mergem mai departe si sa aratam de ce suntem in stare si in Bundesliga".