Dan Petrescu e din ce in ce mai departe de postul de selectioner al Scotiei. Saptamana trecuta BBC a anuntat ca antrenorul Unirii Urziceni si-a depus CV-ul pentru postul vacant dupa demiterea lui George Burkley, dar presa britanica anunta miercuri ca Federatia Scotiana de Fotbal (SFA) nu mai e interesata de serviciile romanului.

Dupa ce antrenorul Unirii Urziceni a anuntat ca vrea sa paraseasca Liga 1 la sfarsitul turului din cauza arbitrajului, ideea unui post la carma nationalei de fotbal a Scotiei a prins contur. Oficialii Federatiei Scotiene urmau a avea in aceasta saptamana o intalnire cu Francesca de Sousa, reprezentanta lui Petrescu la Londra. The Telegraph scrie ca De Sousa a insistat sa aiba o intalnire cu oficialii SFA pentru a-si reprezenta clientul, dar oficialii scotieni au acceptat acest lucru doar "din curtoazie", interviul neavand legatura cu un post de antrenor.

Potrivit Daily Mail, intalnirea dintre SFA si De Sousa nu va mai avea loc, oficialii scotieni razgandindu-se dupa ce reprezentanta lui Petrescu a facut public interesul lor.