Presa germana considera cruciala partida pe care VfB o va disputa in aceasta seara contra Unirii (21:45), o formatie superba care vine dintr-un orasel mic, din inima Baraganului. "Ce este la Urziceni? In niciun caz trafic, spital sau hotel", se precizeaza in Die Welt. Campioana Romaniei este supranumita "ispita milioanelor lui Dumitru Bucsaru".

Stuttgart vs Urziceni (21.45)/ Calificati-va!

"Toti cei de la clubul din Urziceni locuiesc in Bucuresti, de la jucatori pana la conducatori, mai mult, sediul clubului este tot in capitala Romaniei. Si totusi, ce e la Urziceni? In niciun caz trafic, spital sau hotel. E un oras mic si nu prea ospitalier, probleme de care Hamburg s-a lovit anul trecut (nr. in Cupa UEFA)", se precizeza in Die Welt.

Povestea Unirii Urziceni

"Capacitatea hotelului de acolo era foarte mica, asa ca jucatorii de la Hamburg au fost nevoiti sa stea cate trei in camera. Cresterea clubului e incredibila, acum sase ani juca in liga a treia, iar in sezonul trecut a castigat titlul. Acasa intrarea e libera, altfel cu greu ar fi mers cineva la stadionul din orasul situat in inima Baraganului. Gratie milioanelor lui Dumitru Bucsaru, jucatori indrazneti au fost ispititi in patria nimanui. Pentru a lucra cu Dan Petrescu, fosta vedeta de la Chelsea, pentru multi o alta ispita", concluzioneaza jurnalistii de la Die Welt.

Stuttgart, ultima frontiera

"Meciul cu Urziceni este cel mai important din ultimii ani. Este finala grupei. Avem numai varianta victoriei. E vorba de readucerea echipei la viata, e vorba in primul rand de cel putin cinci milioane de euro" - Stuttgarter Nachrichten.

Partida dintre Stuttgart si Urziceni, contand pentru Grupa G a Champions League, se va disputa miercuri, de la ora 21:45, disputa fiind in direct pe Tvr 1 si Live Text pe HotNews.ro.