In urma cu cateva zile, suparat din cauza unui arbitraj, Dan Petrescu a declarat ca in proportie de 99% va parasi Liga 1 la sfarsitul turului de campionat. Ideea prinde oarecum contur, tinand cont de faptul ca Bursucul si-a prezentat oficial candidatura pentru postul de selectioner al Scotiei, dupa cum informeaza BBC.

Fostul international roman a impresionat in Champions League cu anonima Unirea, scotienii fiind umiliti de Urziceni chiar pe Ibrox Park cu 4-1.

Intr-o grupa cu Sevilla, Rangers si Stuttgart, echipa pregatita de Dan Petrescu a acumulat deja 8 puncte, ialomitenii avand sanse reale de a ajunge in optimile de finala ale Champions League.

Federatia Scotiana a primit deja aproximativ 20 de CV-uri pentru postul ramas vacant dupa demiterea lui George Burkley. Oficialii britanici vor discuta in cursul saptamanii viitoare in legatura cu noul selectioner al primei reprezentative.

Pana in data de 7 februarie, scotienii vor sa il numeasca pe noul antrenor al echipei nationale. Favorit pentru a prelua banca tehnica a echipei Scotiei este Craig Levein, antrenorul celor de la Dundee United.