Dimitar Berbatov, atacantul bulgar al campioanei Angliei are din nou probleme cu mafia bulgara. Jucatorul de 28 de ani este amenintat cu sechestrarea sotiei Elena si a fiicei nou-nascute Dea, daca fotbalistul lui Manchester nu le da mafiotilor 500.000 de lire sterline, informeaza tabloidul englez The Mirror.

Berbatov s-a intors in Sofia dupa ce mafiotii bulgari l-au anuntat in urma cu 10 zile ca vor sa o rapeasca pe mama sa, Margarita. Potrivit aceleiasi surse, Sir Alex Ferguson ar fi trimis un avion privat pentru a-i aduce pe jucator si familia sa inapoi in Anglia.

"Dimi este inca ingrijorat pentru familia sa si le-a promis vecinilor bani in cazul in care acestia vad pe cineva suspect in apropierea casei sale", a declarat un apropiat al familiei, potrivit The Mirror.

Berbatov a venit la Manchester pentru 30 milioane de lire sterline, fiind cel mai scump transfer al celor de la United. Oficialii au luat masuri pentru a-si proteja jucatorul si a intarit securitatea la casa bulgarului din Anglia. "Cum aceasta este o masura de siguranta nu avem niciun comentariu de facut", a declarat un purtator de cuvant al celor de la Manchester.

Berbatov are probleme cu mafia bulgara inca de pe vremea in care era jucatorul lui CSKA Sofia. La doar 18 ani, atacantul a fost sechestrat dupa un antrenament pentru a-l obliga sa semneze cu Levski Kjustendil. Cel care l-a scapat din mana mafiotilor a fost tatal sau, pe care Dimitar a reusit sa-l sune in timp ce era dus sa semneze contractul.