El Classico ofera in fiecare an imagini memorabile, secvente care cu greu pot fi uitate de catre sustinatorii celor doua echipe. Pe Nou Camp, duminica seara, vedeta Cristiano Ronaldo a fost atacata cu lasere din tribuna. Schimbat in minutul 65, lusitanul nu a impresionat, fiind departe de un fotbalist pentru care s-au cheltuit peste 90 de milioane de euro.

Faza s-a intamplat in minutul 12 al marelui derbi, suporterii catalani incercand cu ajutorul unui laser de culoare verde sa-l intimideze pe cel mai scump fotbalist din istoria fotbalului.

Istoria s-a repetat si in a doua repriza, cu mentiunea ca cel hartuit a fost fundasul Pepe. Aceasta practica este tot mai des intalnita in fotbalul mondial, cu toate ca folosirea laserelor este interzisa pe stadioane.

Pana la urma, Barcelona s-a impus cu 1-0 in El Classico, gratie unei reusite a suedezului Zlatan Ibrahimovic, din minutul 56. In urma acestui succes, catalanii au revenit pe prima pozitie din Primera Division.

Formatia Napoli a fost amendata cu 15.000 de euro, dupa ce un suporter l-a incomodat pe unul dintre jucatorii adversi cu un asemenea laser, intr-o partida contand pentru Serie A.