Om de baza in formatia lui AC Milan de sezoane intregi, Gennaro Gattuso ii va parasi pe rosso-neri, cel mai probabil in ianuarie 2010, mijlocasul fiind nemultumit de faptul ca este folosit din ce in ce mai rar de Leonardo, actualul tehnician al milanezilor, informeaza Gazzetta dello Sport.

Nelipsit din primul 11 in era Carlo Ancelotti, Rino nu este folosit aproape deloc de Leonardo, brazilianul folosindu-i la centrul terenului cu precadere pe Ambrosini, Pirlo si Seedorf.

Profund iritat de faptul ca nu mai prinde echipa, Gattuso s-a intalnit cu Adriano Galliani pentru a discuta in legatura cu viitorul sau pe San Siro.

Conform Gazzetta dello Sport, rezultatul este unul clar: Rino va parasi Milanul in ianuarie 2010, dupa un deceniu petrecut in tricoul rosu-negru.

Gattuso nu duce insa lipsa de oferte, Chelsea (pregatita de fostul sau antrenor Carlo Ancelotti) si Manchester City fiind interesate de serviciile jucatorului.

De-a lungul carierei, Rino a jucat pentru Perugia (1996-1997), Glasgow Rangers (1997-1998), Salernitana (1998-1999) si AC Milan (din 1999 pana in prezent).