Fanii stelisti nu isi vor putea sustine echipa la meciul cu Sheriff Tiraspol, din Europa League. Clubul din Ghencea a anuntat oficialii echipei moldovene ca refuza biletele destinate fanilor, astfel ca in 2 decembrie niciun suporter ros-albastru nu va avea voie sa intre pe stadion.

Comunicatul clubului Sheriff Tiraspol, publicat pe site-ul oficial al echipei:

"Clubul Steaua a trimis o adresa oficiala catre clubul nostru, in care refuza sa accepte cele 5% din biletele ce le revin fanilor lor pentru meciul din Europa League dintre Sheriff-Steaua si recomanda sa nu vindem bilete fanilor din Romania. Acest lucru este cauzat de comportamentul suporterilor romani, comportament care a dus in repetate randuri la conflicte cu oficialii clubului si implicit la sanctionarea echipei de catre UEFA (primul meci din Europa League dintre Sherriff si Steaua a avut loc fara spectatori).

O situatie similara a avut loc si in meciurile Stelei din Olanda, cu FC Twente, si din Turcia, cu Fenerbahce, clubul roman refuzand biletele, meciurile desfasurandu-se fara fanii ros-albastri in tribune.

Clubul nostru a raspuns oficial Stelei confirmand faptul ca nu se vor vinde bilete suporterilor romani. In acelasi timp, FC Sheriff a trimis o notificare catre UEFA, in care anunta ca cele doua cluburi au ajuns la un acord si in 2 decembrie, in tribunele stadionului, nu vor fi admisi fanii stelisti."

Meciul dintre Sheriff Tiraspol si Steaua, din cea de-a cincea etapa a Grupei H din Europa League va avea loc, in 2 decembrie, de la ora 20:00.