Presa spaniola lauda spiritul de sacrificiu al elevilor lui Dan Petrescu, gazetarii iberici fiind de parere ca Unirea este o echipa cu resurse limitate, dar care are in Bilasco, Apostol si compania niste adevarati eroi. "Urziceniul a asteptat o greseala si a castigat", au precizat jurnalistii din Spania.

"Soldateii lui Dan Petrescu sunt adevarati eroi, dar cu toate acestea resursele lor sunt foarte limitate. Nu au reusit sa suteze la poarta in prima repriza si au avut doar o posesie de 30% a balonului. Reusita de 1-0 le-a dat insa aripi, iar romanii au controlat repriza secunda", se scrie in AS.

"Sevilla avea nevoie de doar un punct pentru a-si asigura calificarea matematica din grupa. Baietii lui Jimenez au esuat din cauza unui autogol al lui Dragutinovic. Echipa a terminat prost o partida in care a trimis doua mingi in bara. In a doua repriza, Unirea a avut sansele mai importante de gol", se precizeaza in Marca.

"Unirea a asteptat o singura sansa pentru a castiga. Majoritatea cifrelor sunt de partea Sevillei, dar tot ce conteaza este rezultatul final. Urziceniul a avut o evolutie apreciabila", au completat jurnalistii iberici.

Unirea Urziceni a invins cu 1-0 pe FC Sevilla, rezultat care o califica pe formatia ialomiteana cel putin in primavara Europa League, elevii lui Dan Petrescu luptand cu Stuttgart pentru locul doi care duce in optimile Ligii Campionilor.

Rezultate:

Urziceni - Sevilla 1-0 (Dragutinovici autogol 46)

Rangers - Stuttgart 0-2 (Rudy 16, Kuzmanovici 59)

Clasament

1. Sevilla 10p

2. Urziceni 8p

3. Stuttgart 6p

4. Rangers 2p.

Ultima etapa

Stuttgart - Urziceni

Sevilla - Rangers