Unirea Urziceni este in primavara fotbalului continental, dupa ce a invins cu 1-0 pe FC Sevilla, in grupa G a Ligii Campionilor. Ialomitenii ocupa locul secund in serie si pot continua in Liga Campionilor, daca nu vor pierde jocul de la Stuttgart, programat la 9 decembrie, in ultima etapa. Si daca va ceda in Germania, Unirea Urziceni nu mai poate pierde locul 3, care ii asigura prezenta in fazele superioare ale Europa League!

Soarta jocului cu Sevilla s-a jucat intr-un ultimul minut al primei reprize: la o centrare a lui Brandan, fundasul Dragutinovici loveste gresit balonul, derutandu-si propriul portar. Autogolul a anulat o prima repriza dominata de Sevilla, echipa care nimerise de doua ori barele portii lui Arlauskis.

La reluare, Sevilla a vrut sa repare iute greseala lui Dragutinovici, insa a subestimat capacitatea tactica a Unirii de a absorbi presiunea adversarului: ialomitenii au facut o repriza defensiva perfecta, anuland echipei spaniole orice sansa de a inscrie. De altfel, Sevilla a avut prima ocazie abia in prelungirile meciului. In acest timp, Unirea Urziceni a ratat cateva situatii pe contraatac, cele mai mari apartinand lui Dacian Varga.

Rezultate

Urziceni - Sevilla 1-0 (Dragutinovici autogol)

Rangers - Stuttgart 0-2 (Rudy 16, Kuzmanovici 59)

Clasament

1. Sevilla 10p

2. Urziceni 8p

3. Stuttgart 6p

4. Rangers 2p

Ultima etapa

Stuttgart - Urziceni

Sevilla - Rangers