Jurnalistii spanioli o lauda pe Unirea inainte de partida cu Sevilla de marti (ora 21.45), ibericii fiind de parere ca echipa pregatita de Manolo Jimenez are nevoie de multa atentie pentru a evita o surpriza neplacuta la Bucuresti. "Un punct contra Urziceniului ne aduce linistea si calificarea", scriu gazetarii de la Marca.

Stadionul Steaua este unul familiar pentru spanioli, Sevilla castigand ambele deplasari din Ghencea impotriva Stelei (in Cupa UEFA (0-2) si in Champions League (0-2)).

"Avem nevoie de un punct la Bucuresti pentru a fi linistiti si calificati. Trebuie sa fim concentrati pentru a evita o surpriza neplacuta. Sevilla va merge insa sa castige, pentru a dovedi un traseu de regularitate", precizeaza jurnalistii iberici.

"Se tot vorbeste ca ne aparam in Liga pe doua randuri. Daca un jucator zice vreodata ca eu le-am cerut sa jucam la egal, atunci ma retrag din fotbal. Mereu vreau victoria. Nu conteaza daca jucam cu 5 sau cu 4 fundasi. Ca sa-ti creezi ocazii trebuie sa joci organizat, şi noi asta facem. Daca vrem sa ajungem in optimile Ligii, acum e momentul. Meciul cu Sevilla e mai accesibil decat cel cu Stuttgart din Germania. Acolo ne va fi aproape imposibil sa castigam" - Dan Petrescu, citat de gsp.

"Nu e nimic imposibil in fotbal, deci putem castiga chiar si Liga Campionilor. Avem jucatori buni, cu multa experienta, care sunt internationali si pot sa aiba evolutii constante. Insa, ai intotdeauna nevoie si de noroc" - Luis Fabiano.

Echipe probabile:

Unirea: Arlauskis - Nicu, Galamaz, Maftei, Brandan - Balan, Gomes, Apostol - Frunza, Bilasco, Varga

Sevilla: Varas - Navarro, Dragutinovic, Konko, Sanchez - Capel, Renato, Lolo, Navas - Negredo, Kanoute

Clasament grupa G

1. Sevilla 10p (10-3)

2. Urziceni 5p (6-5)

3. Stuttgart 3p (4-6)

4. Rangers 2p (4-10)

Program

Marti, 24 noiembrie:

Urziceni - Sevilla

Rangers - Stuttgart

Miercuri, 9 decembrie, ultima etapa:

Stuttgart - Urziceni

Sevilla - Rangers