Uli Hoeness, managerul general al echipei Bayern Munchen a declarat ca nu-l vor tine "legat" pe francezul Franck Ribery si ca il vor lasa sa plece la ce echipa vrea daca "nu va vedea niciun potential" la echipa germana. Oficialul a dezvaluit, pentru publicatia germana Bild, ca cea mai buna oferta pentru Ribery de pana acum nu a venit din partea celor de la Real Madrid, ci de la Chelsea.

"Nu am primit niciodata o oferta de peste 100 milioane de euro pentru Frank. Cea mai buna oferta a venit din partea echipei Chelsea, care l-a oferit la schimb pe Jose Bosingwa plus 65 milioane de euro. Am mai primit si alte oferte, de 76 si 80 de milioane", a mentionat Hoeness.

Franck Ribery va pleca de la Bayern, daca nu va reusi sa castige nimic in acest sezon: "N-a venit niciodata la noi sa ne spuna ca vrea sa plece indiferent de suma. Intotdeauna ne-a spus ca ar vrea sa se transfere la Real Madrid, dar daca noi vrem sa-l pastram atunci nu e nicio problema. Nu am luat in considerare niciodata cu adevarat vanzarea lui. Daca Bayern zice nu, atunci Franck sta. Cu toate acestea, vrem sa-i cream conditii care sa-i ofere sentimentul ca poate sa obtina multe aici. Daca nu va vedea acest potential, atunci va pleca".

Dupa 13 etape disputate din Bundesliga, Bayern ocupa abia pozitia a saptea, la sase puncte distanta de liderul Bayer Leverkusen. In Liga Campionilor, nemtii sunt pe locul al treilea in Grupa A cu 4 puncte, in spatele celor de la Bordeaux si Juventus.