Rubin Kazan si-a pastrat titlul si a devenit pentru a doua oara consecutiv campioana Rusiei in prima liga. Cu o etapa ramasa de disputat din actualul sezon, Rubin Kazan a obtinut o remiza alba pe teren propriu, dar a fost "ajutata" sa obtina titlul si de rivala Spartak Moscova.

In cea de-a 29-a etapa a primei ligi din Rusia, Rubin Kazan a remizat, scor 0-0, pe teren propriu in fata celor de la Zenit St. Petersbourg. Principala contra-candidata la titlul de campioana, Spartak Moscova a pierdut in fata celor de la CSKA Moscova, scor 2-3, acumuland 55 de puncte, cu 5 mai putine decat Rubin Kazan.

Cu inca un titlu de campioana in plamares, Rubin Kazan va fi prezenta si in urmatoarea editie de Liga Campionilor. Fara griji pentru ultimul meci din campionat, rusii se pot concentra acum doar pe meciurile din Grupa F a Ligii Campionilor, acolo unde se afla pe locul al doilea, la egalitate de puncte cu FC Barcelona. Rubin Kazan au creat surpriza in Liga Campionilor, dupa ce s-au impus cu 2-1 pe Camp Nou, in fata extraterestrilor lui Pep Guardiola.