Universitatea Craiova, prin vocea oficialilor sai, a cerut Federatiei Romane de Fotbal rejucarea partidei cu CFR Cluj din sferturile Cupei Romaniei, juvetii considerand ca rezultatul final a fost stabilit de erori imense ale arbitrilor.

"Dupa gravele greseli de arbitraj din partida de miercuri-seara, conducerea Universitatii a decis sa ceara Federatiei, dar si clubului CFR Cluj rejucarea meciului, al carui rezultat a fost practic stabilit de erorile brigazii de arbitri", se precizeaza pe site-ul oficial al oltenilor.

Dupa incheierea disputei cu CFR, Adrian Mititelu (patronul Stiintei) a precizat ca formatia clujeana a fost ajutata clar de centralul Alexandru Tudor.

Universitatea a marcat in minutul 10 prin Florin Costea, dar golul a fost anulat pentru o presupusa pozitie de off-side de catre centralul Tudor, si nu de arbitrul asistent, asa cum ar fi fost normal.

"S-a facut prea mult scandal pe acest meci pentru ca in fotbal sunt multi scandalagii. CFR a devenit o echipa greu de digerat in campionatul romanesc pentru ca a reusit sa cucereasca patru trofee. Nu vrem rejucarea meciului si nici nu se poate. Patronul Craiovei va raspunde pentru declaratiile sale cat de curand", a declarat Iuliu Muresan, presedintele CFR-ului.

In cele din urma, CFR s-a impus cu 1-0 si s-a calificat in semifinalele competitiei in detrimentul Universitatii Craiova. Disputa de pe Ion Oblemenco a fost arbitrata de Alexandru Tudor (central), Bogdan Velicu si Radu Ghinguleac (asistenti).