Ruud van Nistelrooy a anuntat ca ar putea parasi echipa Realului in ianuarie daca nu va fi folosit de Pellegrini. Olandezul vrea sa joace la echipa nationala la Mondialul din 2010, dar declara ca nu va putea face asta daca nu are minute jucate la echipa de club. Publicatia spaniola El mundo Deportivo anunta ca alte cinci nume de la Real Madrid ar putea parasi echipa in ianuarie, in incercarea oficialilor de a micsora cheltuielile clubului.

"Vreau sa joc. Inca nu am vorbit cu Pellegrini, pentru ca sunt inca in faza de acomodare. Dar cand voi fi apt 100% voi vorbi cu el. Daca nu am minute jucate, acesta va fi un motiv pentru a pleca in ianuarie. Intentia mea e sa joc la Mondial cu Olanda, iar daca nu joc la echipa de club, acest lucru va fi imposibil deoarece trebuie sa demonstrez in urmatoarele luni ca sunt la forma mea cea mai buna. Cu toate acestea inca nu mi-am gasit alt club", a declarat van Nisterlooy, potrivit As.

El Mundo Deportivo anunta ca Real se poate desparti in ianuarie si de fostul portar al lui Liverpool, Dudek, de Cristoph Metzelder, Mahamadou Diarra, Fernando Gago si Royston Drenthe. Desi van Nisterlooy anunta ca nu si-a gasit inca un club, presa engleza anunta ca olandezul ar putea veni in Premier League, la Tottenham Hotspur.

Van Nisterlooy este jucatorul lui Real Madrid inca din 2006, avand 68 de aparitii pentru galactici. In toata aceasta perioada, olandezul a inscris de 46 ori pentru Real.