Dupa ce Anghel Iordanescu a criticat in termeni duri jocul Romaniei din partida amicala cu Polonia (echipa nu a avut ritm, constanta si nici forta in atac), Mircea Lucescu i-a raspuns fostului selectioner al tricolorilor intr-o maniera proprie: "A avut sansa de a obtine rezultate doar cu echipe gata facute", a precizat Il Luce.

"Nu avem cum sa tragem prea multe concluzii. Jocul a fost urat, terenul a fost infect, adversarul a fost modest, dar rezultatul a fost pozitiv. Nu putem spune ca Polonia poate emite vreo pretentie. Noi nu am avut ritm, nici consistenta, nici forta de atac", a fost declaratia lui Anghel Iordanescu care l-a iritat pe Mircea Lucescu.

Venind in sprijinul echipei nationale a Romaniei si fiului sau Razvan, cel supranumit Il Luce l-a criticat pe fostul selectioner, despre care a precizat ca avut norocul de a prelua numai echipe gata facute de-a lungul carierei de antrenor.

"As putea spune ca pe Iordanescu l-am sprijinit personal cand a venit din strainatate, iar Halagian il trimisese la echipa de copii a Stelei. Am luat decizia de a-l pune secundul lui Dragusin la lotul national de tineret, tocmai ca sa-i dau o mana de ajutor la inceput de drum. Ii ofeream casete, informatii, orice avea nevoie! In timp, daca-mi amintesc bine, a avut sansa de a obtine rezultate doar cu echipe gata facute!", a declarat Mircea Lucescu, citat de gsp.

Romania a invins cu 1-0 in Polonia (intr-o partida amicala), dar jocul tricolorilor a fost criticat de mai multi oameni implicati in fenomen si de fostul selectioner Anghel Iordanescu.