CFR Cluj are din nou antrenor italian, Andrea Mandorlini fiind succesorul lui Antonio Conceicao pe banca echipei din Gruia. "In ceea ce priveste antrenoratul, am invatat multe de la Giovanni Trapattoni", a precizat tehnicianul la conferinta de presa de prezentare.

"Este cea mai mare provocare din cariera mea, multi antrenori ar fi venit aici pentru bani, pentru glorie, dar am ales sa vin la CFR datorita proiectului care exista aici. Mi-au fost suficiente cateva minute de discutii pentru a-mi da seama de conditiile acestui club, de ce se doreste aici. Sper sa fie o alegere buna, atat pentru mine, cat si pentru CFR Cluj", a declarat antrenorul italian.

La Cluj, Mandorlini va fi ajutat de trei secunzi din Italia, tehnicianul mai precizand ca a discutat despre fotbalul romanesc cu Walter Zenga, fost antrenor in Liga 1.

"Am vorbit cu Walter Zenga, care mi-a spus numai lucruri bune despre Romania si CFR Cluj, dar m-am consultat si cu cei doi antrenori italieni care au pregatit echipa inaintea mea, Bergodi si Trombetta. In ceea ce priveste antrenoratul, am invatat multe lucruri de la Giovanni Trapattoni", a conchis Andrea Mandorlini.

In varsta de 49 de ani, italianul a evoluat la echipe precum Torino, Atalanta, Ascoli, Inter Milano si Udinese. A pregatit pe Manzanese, Triestina, Spezia, Vicenza, Atalanta, Bologna, Padova, Siena si Sassuolo.