Doar patru puncte le despart in clasamentul Seriei 1 a Ligii a doua pe Victoria Branesti si Concordia Chiajna. Pentru a putea ajunge pe primul loc, echipa lui Lita Dumitru si-a adus ajutoare, fostul stelist Daniel Oprita antrenandu-se de cateva zile pe stadionul din Chiajna. Pentru a-si tine contra-candidatii la promovare la distanta, Voctoria Branesti trebuie sa invinga, duminica, pe Dunarea Giurgiu, intr-un meci transmis in direct de SportKlub.

Daniel Oprita este foarte aproape de un transfer la Concordia Chiajna, dupa cateva experiente nefericite la FK Baku, Llorca (liga a III-a spaniola), UTA si Dinamo. Fostul jucator al Stelei se antreneaza de cateva zile cu echipa antrenata de Lita Dumitru, aflata pe locul al doilea in Seria I. Oprita a declarat ca isi doreste sa ajunga cat mai repede pe prima pozitie a clasamentului, ocupat in prezent de Victoria Branesti. Partida Dunarea Giurgiu – Victoria Branesti va fi transmisa in direct de SportKlub duminica, de la ora 11.00.

Intr-un alt meci transmis de Sport Klub (sambata, ora 11:00), FCM Tg. Mures intalneste pe U Cluj. Antrenorul "Sepcilor rosii", Cristian Dulca, spune ca s-ar multumi si cu un punct in derby-ul de sambata, cu FCM Targu Mures. "Mergem acolo sa ne vindem scump pielea. Eu as fi multumit si cu un rezultat de egalitate", a declarat Dulca. De la Cluj vor lipsi Huvos si Cojocnean, amandoi accidentati, precum si Machado, care este suspendat.

Programul etapei a 14-a a Ligii 1

Seria I

Sambata

Concordia Chiajna - Sageata Stejaru, 11:00

Delta Tulcea - FC Botosani, 11:00

Tricolorul Breaza - Sportul Studentesc, 11:00

CSM Ramnicu Sarat - Farul Constanta, 11:00

Dunarea Galati - Cetatea Suceava, 11:00

FCM Bacau - Dinamo II Bucuresti, 11:00

Steaua II Bucuresti - FC Snagov, 13:00

Duminica

Gloria Buzau - Petrolul Ploiesti, 11:00

Dunarea Giurgiu - Victoria Branesti, 11:00

Seria II

Sambata

Minerul Lupeni - CSM Ramnicu Valcea, 11:00

CS Otopeni - Jiul Petrosani, 11:00

Gaz Metan CFR Craiova - Dacia Mioveni, 11:00

FC Baia Mare - FC Silvania, 11:00

FC Bihor Oradea - Fortuna Covaci, 11:00

FCM Targu Mures - Universitatea Cluj, 11:00

Muresul Deva - Ariesul Turda, 11:00

Duminica

FC Arges Pitesti - UTA Arad, 13:00