Presa engleza anunta saptamana trecuta ca extraterestrii de la Barcelona sunt dispusi sa ofere 95,1 milioane de euro pentru a-l aduce pe Camp Nou pe Wayne Rooney. Dar englezul nu vrea sa renunte la echipa sa de suflet, Manchester United. Atacantul de 24 de ani s-a aratat flatat de oferta facuta (in cazul in care ar fi acceptat ar fi devenit al doilea cel mai scump transfer, dupa Cristiano Ronaldo), dar a declarat ca isi doreste cat mai multe trofee cu Manchester.

Din 2004 la Manchester, Rooney vrea sa isi renegocieze contractul cu echipa din Old Trafford: "E placut sa fii remarcat, dar sunt foarte fericit la United. Nu ma vad plecand de aici. Mai am doi ani de contract si sunt sigur ca in cateva luni vom negocia o noua intelegere. Imi place aici, am o sansa mare de a castiga trofee".

"Am inceput sa-i urmaresc pe cei de la United in 1994. Eric Cantona a fost genial in acea echipa. Avea ceva special. Te uitai la el si era infricosator. Si asta era doar la televizor. Va imaginati cum era sa joci impotriva lui? Au castigat foarte multe trofee. Dar a fost mai mult decat atat. Era modul in care jucau si atacau. Modul in care jucau bine pana la sfarsit. Inscriau in ultimele minute, aratand ca vor sa continue. Acum, sunt si eu acolo si am castigat trofee. Dar vreau mai multe", a declarat Rooney, potrivit BBC.

Cu Manchester, Rooney are in plamares un trofeu de Liga Campionilor, trei titluri in Premier League, un trofeu Carling Cup si inca unul obtinut la FIFA Cupa Mondiala a Cluburilor (in 2008).